Gestiona el teu menú i simplifica la gestió diària

Amb Simoft, la gestió de la carta del teu restaurant mai no ha estat tan senzilla. La nostra plataforma et permet crear i personalitzar el teu menú, organitzant els plats per categories com a primers plats, segons plats i postres. A més, podeu introduir preus i gestionar l'IVA de cada plat, assegurant una experiència de client impecable i una administració eficient.

Gestió Integral de la teva Carta

Optimitza l'espai i millora el servei amb funcionalitats avançades

Creació i Edició de Carta

Dissenya el teu menú de manera intuïtiva. Afegeix, edita o elimina plats fàcilment

Organització per Categories

Classifica els teus plats en primers, segons i postres segons les necessitats

Gestió de Preus i IVA

Introduïu els imports de cada plat i definiu la quantitat d'IVA aplicable.

Actualització en Temps Reial

Realitza canvis a la teva carta i actualitza-la instantàniament des de qualsevol dispositiu

Avantatges d'usar la gestió de carta

Modifica la carta al teu gust

Flexibilitat i Control

Adapta la teva carta segons les necessitats i preferències dels teus clients, mantenint sempre la frescor i la rellevància del teu menú

Estalvi de Temps

Realitza canvis i actualitzacions ràpidament, sense necessitat de processos complicats

Precisió a la Facturació

Garanteix que cada plat té el preu i l'IVA correctes, evitant errors i assegurant la satisfacció del client

Optimitza i Personalitza el teu menú amb Simoft

Transforma la Gestió de la teva Carta en una Tasca Àgil i Eficient amb Simoft

La creació i la gestió de la carta del teu restaurant es converteix en una tasca àgil i eficient. Des de l'organització dels plats fins a la gestió de preus i IVA, la nostra plataforma us proporciona totes les eines necessàries per oferir una experiència culinària excepcional als vostres clients.

Comença ara i transforma la gestió del teu restaurant!
T'assessorem

Tens preguntes?

Posa't en contacte amb nosaltres per rebre més informació sobre com Simoft et pot ajudar a gestionar el teu restaurant de manera eficient i efectiva.